Afrekeningen kunnen gevoelige informatie bevatten.

Privacy is uiterst belangrijk en wenselijk. Wij onderschrijven dit als kantoor ten zeerste. Vandaar dat wij het initiatief dat DKV binnenkort lanceert toejuichen.

for your eyes onlyAfrekeningen van ziekenhuisopnames waren tot nu toe altijd vrij beknopt. Dit zorgde ervoor dat niet alles voor iedereen meteen duidelijk was. Binnenkort komt daar verandering in want DKV zal meer gedetailleerde afrekeningen toesturen naar de klanten waardoor voor de klant, hopelijk, alles duidelijker is en wordt. Dit houdt in dat heel was medische informatie zichbaar zou kunnen worden voor ons als makelaar. Het lijkt ons logisch dat u uw medische gegevens zoveel mogelijk voor uzelf wenst te behouden en te beschermen.

De keerzijde van deze nieuwe situatie houdt in dat wij minder snel toelichting kunnen geven als u toch nog vragen zou hebben. Laat ons daarom afspreken dat u ons de afrekening via mail of post toestuurt indien u bijkomende vragen hebt en ons zodoende de toelating geeft die specifieke afrekening in te kijken om u zodoende verder te helpen.

Het spreekt voor zich dat wij uw medische gegevens met alle mogelijke voorzichtigheid zullen behandelen.