Tot uw dienst

Uw vermogen beschermen, onze dagdagelijkse opdracht.

Agomax werd op 28/02/2008 opgericht. Toen onderschreven wij een aantal principes waaraan wij vandaag nog steeds trouw zijn.

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal hierbij staat uw financiële situatie, de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u een beroep doen op onze kennis en ervaring.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak bij u thuis. Wij streven ernaar dit op een periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Als onafhankelijk erkend verzekeringsmakelaar zijn wij tot uw dienst voor de volgende verzekeringstakken:

1: ongevallen; 2: ziekte; 3: voertuigcasco met uitzondering van rollend spoorwegmaterieel; 6: casco zee- en binnenvaartschepen; 7: vervoerde goederen met inbegrip van koopwaren, bagage en alle andere goederen; 8: brand en natuurevenementen; 9: andere schade aan goederen; 10: BA motorrijtuigen; 12: BA zee- en binnenvaartschepen; 13: algemene BA; 14: krediet; 15: borgtocht; 16: diverse geldelijke verliezen; 17: rechtsbijstand; 18: hulpverlening; 21: levensverzekeringenniet verbonden met beleggingsfondsen, met uitzondering van bruidsschat- en geboorteverzekeringen; 22: bruidschat- en geboorteverzekeringen, niet verbonden met beleggingsfondsen; 23: levens- bruidschat- en geboorteverzekeringen in verband met beleggingsfondsen; 26: kapitalisatieverrichtingen; 27: beheer van collectieve pensioenfondsen.