Waarom aangifte doen bij een makelaar de beste reflex is

Bijdrage geleverd door Euromex, rechtsbijstandsverzekeraar

Als makelaar onderzoeken wij het geschil,  verlenen we bijstand en vertellen we wat te doen en niet te doen.  U bespreekt dus met ons wat u zou willen, zodat wij kunnen vertellen wat mogelijk is in het kader van de onderschreven polis.

Ook wanneer u perfect weet wat u te doen staat, is een aangifte bij ons een must.

Want bij een geschil geeft u ons de mogelijkheid om dit in eerste instantie minnelijk op te lossen.  Uiteindelijk zijn de polisvoorwaarden de basis van de goede relatie tussen de verzekeraar en u, de verzekerde.  Hierin staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld die de relatie tussen de verzekeraar en u smeden.

Het is van belang dat u weet welke kosten en erelonen de verzekeraar ten laste nemen.  Dat is ook de taak van een verzekeraar rechtsbijstand als die er niet in lukt om zelf een minnelijke regeling uit de brand te slepen.  De kosteloze bijstand van advocaten en experten die u vrij kiest, is een belangrijke troef in de polis rechtsbijstand!

Aangifte bij ons doen is altijd de juiste reflex om u te behoeden voor vermijdbare kosten. Zeg dus ook steevast als u een advocaat contacteert dat u een polis rechtsbijstand heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *