Trotse partner van de Startersfabriek te Gent

Sinds 12 juni mogen wij ons partner noemen van De Startersfabriek Gent.

Gent is een boeiende stad waar een echt beleid gevoerd wordt om mensen ondernemer te laten worden, hun dromen te laten realiseren, hun creativiteit te laten ontwikkelen.

Wij wilden daar als verzekeringsspecialist graag ons steentje toe bijdragen want uiteindelijk heeft elke ondernemer en onderneming ook verzekeringen nodig om zo zorgeloos mogelijk te kunnen ondernemen.

Elk idee is uniek, elke onderneming is uniek. Daarom ook dat het meer dan zinvol is om in zee te gaan met een verzekeringsmakelaar die het unieke in elke onderneming en ondernemer waardeert en maximaal probeert te beschermen.

Onze focus ligt uitsluitend op verzekeringen. Andere activiteiten doen we bewust niet omdat we van mening zijn dat je maar één ding echt goed kunt doen. Daarenboven is het zo dat wij, als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, niet gebonden zijn aan één verzekeringsmaatschappij en wij dus de verzekeringsmarkt kunnen aanspreken om de best mogelijke verzekeringsoplossing te bieden.

Onze deur staat open voor al die enthousiaste starters. Onze oren zijn gewassen zodat we alles horen wat we moeten horen om de starters veilig te laten groeien. Welkom in ons kantoor of maak je liever kennis met ons in NEST, laat het ons weten.

Samen gaan we voor bloei en groei in Gent!